Unika gåvokort

Har du fått i uppdrag att införskaffa gåvor till företagets anställda inför julen? En gåva som ska bevisa den uppskattning till de anställda som de förtjänar efter att ha slitit ett helt år på arbetet?

Det kan kännas som ett helt omöjligt uppdrag då man vill hitta en gåva som passar alla anställda som ska ta emot gåvan.

Att hitta en present som passar alla är ingen lätt utmaning då det kan skilja sig vad de anställda är i för ålder samt vad de har för olika intressen.

Men numera behöver det inte vara så svårt. Ett gåvokort är alltid en uppskattad gåva och det ger mottagaren en chans att själv bestämma sin present.

En present som mottagaren själv får vara med och välja är ofta väldigt uppskattad och man kan då på eget bevåg välja en gåva som man vet kommer att komma till användning.

Ingen mottagare blir glad av att få en gåva där man känner att den inte passar en själv och att den inte kommer att användas utan i värsta fall ställas längst in i något skåp.

Många tänker att ett gåvokort är så opersonligt och att man därför inte vill ge bort ett sådant, utan man vill välja en mer personlig gåva. Men ett gåvokort behöver inte vara opersonligt.

Det finns flera olika gåvokort på marknaden att välja mellan vilket gör att man lätt kan hitta något unikt och roligt gåvokort där mottagaren ändå känner att man har tänkt till.

Det finns gåvokort som är nischade på olika produktkategorier eller gåvokort som är kopplade till ett speciellt varumärke. Ska man ge bort ett nischat gåvokort är det roligt att göra det med lite eftertanke.

Kanske en kategori som ni själva jobbar inom eller ge bort ett gåvokort som matchar temat på er konferens där korten delas ut.