Joyful Gåvokort

Om man har bestämt sig för att ge bort ett gåvokort till sina anställda, medlemmar i en klubb eller till kunder så är det dags att ta nästa beslut, nämligen vilken typ av gåvokort som man ska ge.

Det är en fråga som kan vara svår att besvara då målgruppen kan skilja sig åt och mottagarna kan vara i olika skeden i livet och uppskatta olika sorters gåvor.

Ett säkert kort är dock alltid Joyful Gåvokort som har ett brett utbud av kategorier och varumärken.

Sortimentet varierar dessutom, så om man inte hittar en gåva som man gillar vid första besöket så kan man komma tillbaka efter en tid för att se på de nyheter som har inkommit och kanske då hitta en gåva som passar.

Här finns kategorier såsom badrum & kök där man hittar alltifrån porslin, köksknivar och inredningsdetaljer. Sport & fritid är en annan kategori som går att välja där man till exempel kan hitta utrustning för att ge sig ut på jakt eller vandring.

Edblad har en alldeles egen smyckeskategori och deras smycken brukar alltid vara populära. En annan kategori är media & elektronik där man hittar sällskapsspel, tidningar eller olika former av hemelektronik.

De sista kategorierna är bädd & inredning samt kläder. Även kläder har populära produkter som till exempel underställ från det populära varumärket Craft, vilka kan användas vid såväl skidåkning, vandringsturer eller för jaktsäsongen.

Den sista kategorin som finns är välgörenhet där man kan välja att skänka klädpaket.

Med andra ord så ger ett Joyful gåvokort mottagaren en stor valmöjlighet och det är nästan garanterat att alla som mottar kortet kommer att hitta något som man vill ha – och framförallt något som faktiskt kommer att komma till användning.

Detta kort uppskattas mycket hos mottagarna och det känns som om givaren har tänkt till för att ge en bra gåva.