Anpassade gåvokort

Om man ska ge bort en present till sina kollegor, anställda, kunder eller samarbetspartners kan man ofta köra fast i frågan vad man ska köpa. Det ska vara något som uppskattas av mottagaren och något som kommer till användning. Ibland är det olika målgrupper inbakade i mottagarna och det kan skilja sig på ålder och intressen hos dem vilket gör det ännu svårare att fatta ett beslut vad man ska köpa in för gåvor.

Men nu behöver det inte längre vara ett lika svårt beslut, det finns en lösning. Lösningen heter gåvokort och ger mottagaren en större valmöjlighet att själv välja något som de vill ha och därmed kommer att använda. Gåvor som inte används är ju inte roligt att varken ge eller få och är bara ren slöseri konsumtion.

Som inköpare kan man välja olika typer av gåvokort och det finns gåvokort som är nischade och de som är bredare. De gåvokort som omfattar fler kategorier och varumärken ger mottagaren en större valfrihet att välja en produkt som man verkligen gillar. Det finns också gåvokort som innefattar stora och välkända varumärken och namn. Till exempel köksutrustning från Leif Mannerström, sportkläder från Craft eller smycken och inredning från Edblads. Det finns ofta många bra kategorier att välja mellan.

De stora välkända varumärkena är ofta populära och är roligare att få välja mellan då det känns extra lyxigt. Med ett brett gåvokort ökar chanserna att alla individer som ingår i gruppen för mottagare hittar något som de kan uppskatta och något som de känner kommer till användning. På så sätt är det också roligare att ge bort ett gåvokort då man vet att det kommer att uppskattas hos mottagaren och att det inte bara blir en present som kommer att gömmas i en byrålåda eller som kommer att ligga och samla damm någonstans.